![]() |
Cem Adrian - Anladım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian - AnladımAnladım ![]() ![]() ![]() Her şey bitiyor ![]() ![]() ![]() Her seferinde yine aşk kaybediyor bizi ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() Herkes gidiyor ![]() ![]() ![]() Her seferinde yine çok acıtıyor bizi ![]() ![]() ![]() Gözlerine bir bak ![]() ![]() ![]() Nasıl da parlak ![]() ![]() ![]() Beni uğurlarken yine yüzüme böyle bak ![]() ![]() ![]() Gözlerime bir bak ![]() ![]() ![]() Nasıl da ıslak ![]() ![]() ![]() Bana hoşçakal derken onlara iyi bak ![]() ![]() ![]() Ağlamadan ![]() ![]() ![]() Ağlatmadan ![]() ![]() ![]() Gitmelisin ![]() ![]() ![]() Şimdi buradan ![]() ![]() ![]() Yağmurlardan ![]() ![]() ![]() Rüzgârlardan ![]() ![]() ![]() Hesap sor bu ![]() ![]() ![]() Sokaklardan ![]() ![]() ![]() Sevgilim… Sevgilim… Anladım ![]() ![]() ![]() Her şey bitiyor ![]() ![]() ![]() Her seferinde yine aşk kaybediyor bizi ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() Herkes gidiyor ![]() ![]() ![]() Her seferinde yine çok acıtıyor bizi ![]() ![]() ![]() Gözlerine bir bak ![]() ![]() ![]() Nasıl da parlak ![]() ![]() ![]() Beni uğurlarken yine yüzüme böyle bak ![]() ![]() ![]() Ellerine bir bak ![]() ![]() ![]() Nasıl da ufak ![]() ![]() ![]() Bana hoşçakal derken onlara iyi bak ![]() ![]() ![]() Ağlamadan ![]() ![]() ![]() Ağlatmadan ![]() ![]() ![]() Gitmelisin ![]() ![]() ![]() Şimdi buradan ![]() ![]() ![]() Yağmurlardan ![]() ![]() ![]() Rüzgârlardan ![]() ![]() ![]() Hesap sor bu ![]() ![]() ![]() Sokaklardan ![]() ![]() ![]() Sokaklardan ![]() ![]() ![]() Sevgilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|