![]() |
Ben Seni Urfa'da Sevdim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Urfa'da Sevdim...Ben seni Urfa'da sevdim, Urfa'yı sende sevdim ![]() ![]() ![]() Susamış topraklarda sen vardın, Çıldırtan hazzımdın, yangınımdın,sızımdın ![]() ![]() ![]() Rüzgârında serinledim, saçlarını sevdim, Temmuzunda terledim, gölgeni sevdim, Dudaklarında susadım, suyu sevdim, Balıkta gölü sevdim ![]() ![]() ![]() Ben seni Urfa'da sevdim ![]() ![]() ![]() Yorgun akardı Fırat,akşam üstleri, Sevdalı gözlerden, dinlediğim sevda türküleri ![]() Türkülerini sevdim, türkülerde seni sevdim, Ben seni Urfa'da sevdim ![]() ![]() ![]() Yürüdüğümüz, Kavak ağaçlarının Dans ettiği bir yoldu ![]() Dinlediğimiz,”Sezen Aksu”ydu ![]() ![]() ![]() “Ahh Kavaklar “ diyordu ![]() ![]() ![]() “Sezen” ağlıyordu, sen ağlıyordun, Kavaklar* ağlıyordu ![]() ![]() ![]() Kavakları sevdim, kavakları sende sevdim, Ben seni Urfa'da sevdim ![]() ![]() ![]() Şubatında yağmurunu yedim, Çamurunu taşıdı ayaklarım, Kaç yağmur seni bekledim, Seni yağmurda sevdim,yağmurda özledim, Urfa'yı sende sevdim, sende özledim ![]() ![]() ![]() Sustun öfkeni sevdim, konuştun sesini sevdim ![]() Okudum mektuplarını sevdim, Özledim diyen mesajlarını sevdim ![]() Nazını sevdim, sazını sevdim, Aşkın imkânsızını sevdim ![]() ![]() ![]() Ben seni Urfa'da sevdim ![]() ![]() ![]() Yüreğin yâr oldu bana, Harran diyar oldu bana ![]() Ben seni yâr diye sevdim, Urfa diyar diye sevdim ![]() Seni sevdim, seni çok sevdim, Ben seni Urfa'da sevdim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|