![]() |
Şehit Olursam Ağlama Anne( Ahmet Şafak) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Olursam Ağlama Anne( Ahmet Şafak)Şehit Olursam Ağlama Anne Düşümde Gördüm ![]() ![]() ![]() Beni Bir Sokakta Köşeye Kıstırıp vurdular Anne ![]() ![]() ![]() Gerçekten Bir Gün Nasip Olurda şehit Olursam ![]() ![]() ![]() Ağlama Anne ![]() ![]() ![]() Polis Zaten Milleti Için Nefer ![]() ![]() ![]() Kan Aksada Vatanındır Zafer ![]() ![]() ![]() Hani Bu Yolda Kör Kurşunla Eğer Şehit Olursam Ağlama Anne ![]() ![]() ![]() Bir Canım Olsada Fedadır Yurda ![]() ![]() ![]() Yedirmem ülkemi Köpeğe Kurda ![]() ![]() ![]() Vatan Kalesinde Yüksek Bir Surda ![]() ![]() ![]() Şehit Olursam Ağlama Anne ![]() ![]() ![]() Cenazemi Omuzlar üstünde taşırlar ![]() ![]() ![]() Sokağimiza belkide ismimi yazarlar ![]() ![]() ![]() Babama Bir şilt Belki Bir Madalya Takarlar ![]() ![]() ![]() Şehit Olursam Ağlama Anne ![]() ![]() ![]() Benim ömrümden Kutsaldır Vatan ![]() ![]() ![]() Boşuna ölmedi Ya şu şehit Yatan ![]() ![]() ![]() Bir Nifak Ugruna Vatani Satan ![]() ![]() ![]() Benide şehit Ederse Ağlama Anne ![]() ![]() ![]() Düşmesin Gökteki Bu Yıldız Bu Hilal ![]() ![]() ![]() Silinmesin Bayrağımdaki Bu Beyaz Bu Al ![]() ![]() ![]() Ne Olur Sende Et Hakkını Helal ![]() ![]() ![]() Şehit Olursam Ağlama Anne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|