![]() |
Sevdan İle - Gaye Aksu - Sarki Sozleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdan İle - Gaye Aksu - Sarki SozleriSevdan ile Gel saçlarına gözlerine yüzümü süreyim Gel ağlatma Gel bu devran ayrılığın devranı değil Gel yalvartma Ömrüne ömrümü nefesine nefesimi l Ah katayım hadi gel l 2 İsmini dağlara taşlara yazayım l Düşerim n’olur yamacından Bırakma beni Sevdan ile sevdan ile tut ellerimi Dışarısı ayaz dışarısı hasret Yüreğimde yangın var Sevdan ile sevdan il söndürme beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdan İle - Gaye Aksu - Sarki SozleriBilirim Kimseye soramam derdimi satamam Unutup atamam kalbimden seni Yalan yok sozumde Her an hep dilimde Umutlar icinde yasattim seni Bilirim yanmanin ne oldugunu Bilirim kanmanin ne oldugunu Bilirim hasretinden soldugumu Bilirim sen ogrettin bana Geceler sabahsiz gidisin zamansiz Herseyim kararsiz beklerim seni Dayanmak cok zor Alismak cok zor birde gel bana sor Ozlerim seni (unutmam seni) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdan İle - Gaye Aksu - Sarki SozleriYalan Dünya ne vefasız bir kalbin var kırmadığın dal kalmadı ne vefasız bir kalbin var kırmadığın dal kalmadı yerden yere vura vura bedenimde can kalmadı yerden yere vura vura bedenimde can kalmadı senin olsun yalan dünya ölme yaşa doya doya senin olsun yalan dünya ölme yaşa doya doya gücüm yok mutlu olmaya bende hiç heves kalmadı gücm yok mutlu olmaya bende hiç cesaret kalmadı (nakarat) çektim elimi hayattan, bıktım böyle yaşamaktan cektim elimi hayattan, bıktım böyle yaşamaktan sevip sevip aldanmaktan bende cesaret kalmadı sevip sevip aldanmaktan bende cesaret kalmadı |
![]() |
![]() |
|