![]() |
Sehabe - Cennet Bekçisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sehabe - Cennet BekçisiSehabe - Cennet Bekçisi Beni düşlerime gömün, gülüşlerimdeki solmuş papatya falımla Seviyor,sevmiyor artık ne önemi var ![]() Umut denen yalancı karanlıktan siyah Her yer karanlık, herkes yabancı… Zamanı durdurun dönmesin bu dünya ![]() İçimde büyük bir sızı kalbi sıkıştırır ![]() Nefes almak can yakar canımdan ayrı ![]() Tadım tuzum bir damla yok , yarım kaldım ![]() Yanaklarım kurur mu, diner mi bu yağmur? Kader gözüme bağlamış gökkuşağını ![]() Siyahlarda ıslanan körebe oyunu benim ![]() Meleğim inanmak istemem söyle nerdesin ? (-Öhö öhö) Demek hayat bu kadar basit ![]() Kader, kısmet yazılan çekilir tamam dedik nasip ![]() ‘Ama olmuyor be’ demekle olmuyor ![]() Susmak bile asil değil tüm cevaplar sefil ![]() Sabır selamet ayrı gayrı sen ve ben gibi ![]() Ölüm yalnızlık kokan karanlık bir zifir ![]() Göz göletlerimde can bulurken nilüfer ![]() Karlar yağar ölüm soğuk ve ben küçük bir kardelen ![]() Anlatamaz cümleler ![]() ![]() Ayaz vurursa yalnızlığa üşümez mi kardelen ![]() Uğurlamakta karanfiller bir meleği Susmak eylemsizliğimin en büyük eylemi Hüzün kokuyor tertemiz, el kol bağlı çaresiz Gözlerimden gitmiyor , kirpiklerimi sardı sis ![]() Tanınamayacak kadar yıkık, dağılmış haldeyim ![]() Sormadılar ‘kimsiniz?’ Zaten ben bir kimsesiz |
![]() |
![]() |
|