Da Poet - Ses Ver |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Da Poet - Ses VerVerse 1 ; Kelime dilimde mermiyse defterim cephanem Yok faidem dünya viranem Ben gidersem yanımda gelir gölgem Bi defter içinde yaşarız ben ve öfkem Elimde ki tam noksanlığın kankası Bilinçaltımda 90'lar damgası Yok mahlasım işim rapin hası Beni bulman için gereksiz bi dünya atlası Bak nasıl sen kopya yine ben asıl Junior gangsta kareteye yazıl Nasıl da kasım kasım kasılır hasım O kadar gereksiz ki tutulmaz yası Tepeden inmeyse eğer onca yalan Anadan doğma realite bana kalan Bu alan varlığının sebebi kan Saygılar dünyayı kurtaran adam Nakarat ; Bu yola çıktım yolun sonu zafer Ses ver bana ses ver bana ses ver Yol yürüdükçe dolar defter Ses ver bana ses ver bana ses ver Verse 2 ; Ölmeye doğanlar hakimken cihana Tek punch , mumun anca yatsıya Raple kulakların arası ben Vasıtana kitli açılabilir senin kolpa hafızan Seviyen kaldırım ortamı , paranın yordamı Bu sofrada boşalt bohçanı Doğruya yanlışla uzanır uzat sustanı Lugat köprüsü kıldan ince domalttı kuşağını Son bi köşeden köşeyi dönecem Hayaliyle geçer birileri öteden Şuan bi gecede milyarlara peçete atan var Hepsini toplasan etmez bi kelime Yine de yine bana mikrofonu ver Tek verse de iki kuş , renkler pastel Aklımın dört yanı dikenli tel Hayat aynı rutin git gel, git gel Git gel , yorgun düştün artık Ama bıkma yol sis dumanlı Çile ömürlükse zati zevk bi anlık Bi sanrı peşinde ki ömrüm boş ver yansın ( +Bu neydi bu -Türkçe sözlü rap müzik +Bu rap mi bu mu ? haa anladım ) |
|