![]() |
Ajda Pekkan-Yan Şarkısının Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan-Yan Şarkısının SözleriAjda Pekkan Yan-Ajda Pekkan Yan sözleri-Ajda Pekkan Yan şarkı sözü-Ajda Pekkan Yan lyrics Çok yoruldum yaşananlardan, Yok, çok sıkıldım duyduklarımdan, E, sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin ![]() Ama bir şey unutma, Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında aradığın zaman… Yan, gece gündüz yan, Milim milim yan, İnim inim inle aşkımdan, haline yan ![]() Bensizliğine yan, sensizliğime yan, Beni bu hale nasıl getirdiğine yan ![]() Gece gündüz yan, Milim milim yan, İnim inim inle aşkımdan, haline yan ![]() Bensizliğine yan, sensizliğime yan, Beni bu hale nasıl getirdiğine yan ![]() Yan, gece gündüz yan, Milim milim yan, İnim inim inle aşkımdan, haline yan ![]() Bensizliğine yan, sensizliğime yan, Beni bu hale nasıl getirdiğine yan ![]() Gözümden düşersin Geri döndüğün zaman… Yan, gece gündüz yan, Milim milim yan, İnim inim inle aşkımdan, haline yan ![]() Bensizliğine yan, sensizliğime yan, Beni bu hale nasıl getirdiğine yan… |
![]() |
![]() |
|