![]() |
Mozole Mirach - Kimse Farkına Varmıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mozole Mirach - Kimse Farkına VarmıyorMozole Mirach Verse: Her Sokak Savaş Kokar mı Hedef Bi Can mı Kim Bilir Tek Seferde Can Kolay Çıkarmı Elinde Bir Taş Rakip Bi Panzer Değermi Paha Biçilmez Her Şeyin Cevap Ver Asker Kimse Varmıyorki Farkına ![]() ![]() Düşman Dört Bir Yanda Baskın Tükenmiyor ki Bitmiyorki Mermi Silahlar Susmuyorki Hayat Birinci Çizgi Yerinde Durmuyorki Hadi Yine Gözün Aydın Mülayim Biri Daha Sana Katıldı Hain Şer Emeli Planladı Zalim Gözlerim Dolu dolu oluyor ![]() ![]() ![]() Hayatta En Değerlim Yegane Efendim Her Sözünde Her Zaman Hakikat Emrederdin Senki Aşk Bu Başka Duygu ve Okşa Ruhunu Hasretim Var Dinmez Görmeden Huzurunu Nakarat: Gözler Birer Birer Kapanıyor Zaman Durmaksızın Geçiyor Eninde Sonunda Bitecek Hayatımız Buna Çare Bulunmuyor Dünya Benim Yurdum Değil Ben Bi Garip Seferi Misafir Ne Bir Ahir Hüda müzahir Kimse Bunun Farkına Varmıyor Sitem Depresif Verse: Mermi Kusmak İsteyen Silahlar mı ? Yoksa Nefret Etmek İsteyen İnsanlarmı Tetiğe Basarlar ve Tuzaklarmı Kolu Bacağı Tutsak Alanlar Elemle Cihanı Kuşatır Geriye Dönüp Bakmazlar Hayalim Mutlu Bir Dünya Kuşlar Böcekler Akan Nehirler Huzurlu Günler Açan Çiçekler Gözünü Aç Derim Bitti Kardeşim Geldiğin Bu Dünya Senden Yardım İster El Verin Alametler Bir Bir Gelir Başımıza Kaçacak Delik Yok Bugün Zalimin Zulmü Bitmez Anla Emanet sana Teslim Bu Masalım Hak Var Korkma Kardeş Toparlan Durdu Kalleş Tek Elde Dünya Kanun Yalanla Olma Dertkeş Sözümden Anla Başka Çare Yok Bugün Bugün Senin Günün Peşinden Gitme Vakti O Günün Nakarat: Gözler Birer Birer Kapanıyor Zaman Durmaksızın Geçiyor Eninde Sonunda Bitecek Hayatımız Buna Çare Bulunmuyor Dünya Benim Yurdum Değil Ben Bi Garip Seferi Misafir Ne Bir Ahir Hüda müzahir Kimse Bunun Farkına Varmıyor |
![]() |
![]() |
|