Gülay - Geceleri Şarkısı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülay - Geceleri ŞarkısıGülay - Geceleri Şarkısı 2011 - Gülay - Geceleri Şarkısı sözleri - Gülay - Geceleri dinle Gece yarısı dinlerken geçmişteki sızını Seni hissedip o ağladığın yalnızlığını Düşünür derdini üşürüm ve titrerim Benim artık geceleri kanar gözlerim Düşünür derdini üşürüm ve titrerim Benim artık geceleri kanar gözlerim Yalnız ben sendeyimcom değilim öpen alnını Hangimize üzülsem sana mı yoksa bana mı? Kalbin bile durmuş kulağımla şahidim Benim artık geceleri kanar gözlerim Kalbin bile durmuş kulağımla şahidim Benim artık geceleri kanar gözlerim Teselliyle göğsüne sarmalayışlarını Belki de yalnız ben tutarım yasımı Unutamasam da şarkını dinlerim Benim artık geceleri kanar gözlerim Unutamasam da şarkını dinlerim Benim artık geceleri kanar gözlerim Yalnız ben değilim sendeyimcom öpen alnını Hangimize üzülsem sana mı yoksa bana mı? Kalbin bile durmuş kulağımla şahidim Benim artık geceleri kanar gözlerim Kalbin bile durmuş kulağımla şahidim Benim artık geceleri kanar gözlerim Benim artık geceleri kanar gözlerim Benim artık geceleri kanar gözlerim |
|