İzy-One Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzy-One Şarkı Sözleriİzy-One - Aşk Acısı Aşk acısı en büyük acıdır Zannetmeki o yara kolay kapanır Sen bile bile bana bu acıyı yaşattın Gözünü bile kırpmadan Yüreğimi parçaladın Hiçmi bana karşı hislerin yoktu Niye birden böyle benden koptun Seni seviyorum dediğin anlar Hepsi güzel bir oyunmuş Söylediğin o yalanlar Ben senin defterini artık kapattım Sensiz yeni hayata başladım Seni unuttum senden vazgeçtim Lütfen bir daha karşıma çıkma Hayallerimi bir kere yıktın Birdaha asla Seni görünce içim nefret doluyor Nefret dolu yüreğim Artık sevmek nedir bilmiyor Senin sayende aşkın anlamını unuttum Aşk varmı sorusunda şimdi çok suskunum Ama senin gibi zalimi sevmek yerine Kalbimi boş tutar Yemin ederim sevmemeye Ben senin defterini artık kapattım Sensiz yeni hayata başladım Seni unuttum senden vazgeçtim Demekki sende aşkı dünya sahnesinde Oyun sananlardansın Rolünü gerçi çok iyi oynadın Beni aldattın Sende vicdansız çıktın Sende hayırsız çıktın |
|
İzy-One Şarkı Sözleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzy-One Şarkı Sözleriİzy-One - Çekip Gittin bir gece başladım uykuda ağlamaya senin gül yüzünü gördüm rüyamda izliyordum seni ben saatlerce baş ucumda o an hatırladım artık yoksun yanımda haykırdım çırpındım ağladım seni heryerde aradım bulamadım sensiz çaresiz kaldım eski günler geldi aklıma senle ben hep yanyana elini tutup gözüne baka baka geziyorduk bu dünyada seni kalbimde yaşatıyorum sensizliğin acısını çekiyorum yokluğunu kabullenemiyorum ilk ve son aşkımdın herşeyimle bağlanmıştım gül ve benim canımdın bir gece başladım uykuda ağlamaya senin gül yüzünü gördüm rüyamda izliyordum seni ben saatlerce başucumda o an hatırladım artık yoksun yanımda haykırdım çırpındım ağladım seni heryerde aradım bulamadım sensiz çaresiz kaldım melek sandım şeytanmış her nefesi bir yalanmış büyük aşkı masalmış bütün sevgim boşunaymış seni sildim hayatımdan bütün anıları hafızamdan görünme bir daha karşımda bırak yaklaşma bana çek git artık uzaklara bitti şimdi bu sevda |
|
|
|