![]() |
Aslı Güngör(Son Öpücük) Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslı Güngör(Son Öpücük) Şarkı SözüBu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük ![]() Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk, Ne yazık ellerimde artık küçücük ![]() Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben, Acıyı, ihaneti taşımak zorundayım ben ![]() Yapamam, gidemem, sandın ki vazgeçemem, Artık yalnız geçmişte, anındayım ben ![]() Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük ![]() Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk, Ne yazık ellerimde artık küçücük ![]() Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben, Acıyı, ihaneti taşımak zorundayım ben ![]() Yapamam, gidemem, sandın ki vazgeçemem, Artık yalnız geçmişte, anındayım ben ![]() Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük ![]() Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk, Ne yazık ellerimde artık küçücük ![]() Bu sana ilk elvedam, son sözlerimdir, Bu sana en içten yazdığım hislerimdir, Ve sana yıllar yılı haykıramadığım gerçek; Aşkımı bitiren, gizli sandığın ihanetindir! |
![]() |
![]() |
|