![]() |
Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda Pekkan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanAJDA PEKKAN BİYOGRAFİSİ Ayşe Ajda Pekkan, 12 Şubat 1946 yılında İstanbul'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her ülkenin starlarını bünyesinde barındırmaya özen gösteren Philips firması, Türkiye'den seçtiği Ajda Pekkan'ı kanatlarının altına aldı ve kayıtları Fransa'daki stüdyolarda gerçekleştirilen, Fikret Şeneş'in sözlerini yazdığı şarkılarla, Ajda Pekkan'ın diğer şarkıcılardan bir adım öne fırladığı yıllar başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O seneye kadar, Türkiye'yi temsil etme görevinin, eleme usulüyle belirlendiği Eurovision şarkı yarışmasına 1980 yılında atama yoluyla Ajda Pekkan seçildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1989 yılının son günlerinde "Ajda '90" albümünü piyasaya sürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kariyeri Türk pop müziğiyle yaşıt olan Ajda Pekkan, bugüne dek -13'ü LP, 6'sı CD formatında- 19 tane albüm, 56 tane 45'lik, 1 tane single çalışması yapmış, 1998 ve 2000 yıllarındaki yeniden yorumladığı şarkıları ve remixleri haricinde, plak ve CD'lerinde 221 tane şarkı seslendirmiştir ![]() Anlamadim Gitti Bir Dünya Ver Bana Boş Sokak Göz Göz Değdi Her Yerde Kar Var Hoşgör Sen Kader Rüzgarı Kim Ne Derse Desin Olsam Onyedi Yaşında Petrol Sakın Sakın Ha Saklanbaç Sana Ne Kime Ne Sensiz Yıllarda Yere Bakan Yürek Yakan Yıllar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda Pekkanmucize ![]() ![]() ![]() Birgün gülersin Birgün ağlarsın Birgün bulursun kendini yerde ![]() ![]() ![]() Ama belli olmaz Hayat bu inanılmaz Zenginde olsak aynı fakirde ![]() ![]() ![]() Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize Melekte olsak Şeytanda olsak Toprakta olsak aynı ateşte ![]() ![]() ![]() Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize ![]() ![]() ![]() Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize ![]() ![]() ![]() Kimler geldi Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Hoşgör sen Bilsen neler dönüyor şu garip dünyada Arkadaşlık düşmanlıkla yanyana Bazen sebep bir aşksa çoğu zaman da para Değiştirir insanları hep bir anda Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl o sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa Hangimiz uğramadık sanki haksızlıklara Dinle beni sakın uyma şeytana Pişman oluyor herkes sonra yaptıklarına Esir olma boş yere gururuna Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl ona sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa Boş sokak Hiç niyetim yoktu ben maziye Dönüp seni anıp düşünmeye Eski bir şarkının o an birden Geldiğini duydum penceremden Koştum birden koştum baktım hemen Seni aradım hep penceremden Gözlerimde yaşlar birden coştu Fakat ne yazık ki sokak boştu Gözlerim dolaştı bir bir bu yollarda Aradım seni her köşe başında Kalbim ağlarken ah ne yazık ki Belki de sen, sen başka kollarda Kapandi pencerem şarkın sustu Artık o kalbimde çalıyordu O eski hislerim tekrar coştu Fakat ne yazık ki sokak boştu Haykıracak nefesim Her sabah uyandığında Beni farzet yanında Böylece kolaylaşır herşey birden Bakarsın gelirim aniden Fırsat verme gözyaşlarına Söz geçmez anılara Bugünü yaşamak dururken hala Dargınsın yarınlara Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle Her güzel şey çabuk biter Soldular dünkü çiçekler Ne dostlar ne de geçen mutlu günler Bizimle her an beraberler Aşk başkadır bunlardan Döner gelir uzaklardan Bir ses bir şarkıyla bazen Hemen başlar sıfırdan Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle Bambaşka biri Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanırken yaptığın haksızlıklar Güçlendim herşey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi Olmaz artık kapı açık Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık Bir zamanlar sen de bana acımadın Yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım Oh yaşadım yaşıyorum Başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana Gönlüm doluyor aşkla barıştım bak hayatla Başladım yaşamaya hey hey Şimdi gel de gör beni bambaşka biri Topladım dağılan kalbimin her köşesini Ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi Gel gör beni Sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi Olmaz artık kapı açık Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık Bir zamanlar sen de bana acımadın Yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanDert ortağım Aşk kadehiyle içtiğim sensin Sevgili diye seçtiğim sensin Bütün dünyayı gezdim dolaştım Anladım ki tek sevgilim sensin Dert ortağım benim biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim Senden uzakta geçmez günlerim Bir gün görmesem seni özlerim Başka birini sevemem artık Gelmesen bile seni beklerim Dert ortağım benim biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim Petrol Tanımlı Petrol Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel hayat Sanki herşey birden bambaşka oldu Sensiz ne kadar zormuş meğer ne güçmüş hayat Aman petrol, canım petrol Artık sana sana muhtacım petrol Elinde petrol, sonunda petrol Artık dizginlerim senin elinde petrol Öyle gururlusun giremem yanına Girmişsin kimbilir kaç aşığın kanına Dolardan marktan başka laf çıkmaz dilinden Neler neler çekiyorum senin elinden Nice zengin dilber düşmüş ardına Düş başka gerçek başka yar olmazsın sen bana Belki gideceksin bir gün gerçekten İşte senin ardından ağlıyorum şimdiden Gözünaydın Gözünaydın olan oldu sonunda Sonunda görenler şaşırdı senin kolunda Gözünaydın olan oldu sonunda Sonunda kaderim değişti senin yolunda İçelim hayatı delice kana kana Düşmanlar olsa da dostlar hep bizden yana Şakası yok giden geri gelmiyor gelmiyor Sensiz hayat bana bir tat vermiyor Düşünme hiç Düşünme hiç neden diye yorulma O yıllar ki yaşanmayacak seninle bir kez daha Gittikçe kaybolan bir aşk hatırlanan Bizden de güzeldi zaman Acı nedir bilmeden yağmurlu gün görmeden Hep akıllı geçindik, kalp kırmayı öğrendik Söyle ne oldu bize nefret girdi sevgiye Kaldın bak sen kendine, ben de kendi kendime O günlerde bir başkaydın gözümde Tek senle ben kalmıştık sanki yer yüzünde Uzak birbirinden kutuplar gibiyken Neydi çeken bizi birden Kimler geldi Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanKim ne derse desin Tanımlı Kim ne derse desin Kim ne derse desin aşk için Önce hoş sonra boş gelir Her seferinde canım yanar Aşk bana yalan gelir Doğrusunu sence kim bilir Aşk nedir nerdedir İnanmaktır diyorsan bana Zor gelir çok zor gelir Başrolde çoğu zaman bir kadın Peşinde bir erkek adım adım Dünyanın kanunu besbelli Söyler hep aynı şeyi, aynı şeyi Kim ne derse desin aşk için Önce hoş sonra boş gelir Her seferinde canım yanar Aşk bana yalan gelir Sana doğru Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir sokakmış Meğer dönülmez oldu Dik yokuşlar uçurumlar Anlaşmazlıklar pusu kurmuş önümde Kurtar desem de sen vazgeçsen de Dönüp gitsem de sevgi mahkum elinde Bizi güçlükler ayırsa da Umudum var hala yarın da Ben severim aşkın zorunu Kimi gider kolayına sana neler edeceğim Çoktandır anladım senin gözün dışarda Eskisi gibi bağlı değilsin bana Gelmem bu oyuna bırakmam yanına Ne işler açarım başına Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin Ne hayrın dokunur ne birşey umulur Başkası sende bilmem ki ne bulur Elinden uçanla bir kaçan kurtulur Bugün seversin yarın unutur Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkında geleceğim senin Kolla kendini sıra bana geldi Kadının fendi erkekleri yendi Bak zaman değişti sabırlar tükendi Yalvarmak çok eskidendi Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin Son yolcu Bu gece hiç konuşmadan Söndür ışığı da uyu yanımda Yarın güneş doğmadan Gitmiş olacağım belki burdan Ağlar sesin kulağımda Sıcaklığın da hala avucumda Sabah olmadan daha Sokulsam yanına Yağmur öncesi gibi Yaşla doldu gözlerim Kalbimden en son geçen yolcu Yolcu sensin Acılar sevinçlerin Sevinçler acıların gölgesi Bazen gezer başında Aşkın da böylesi Yağmur öncesi gibi Yaşla doldu gözlerim Kalbimden en son geçen yolcu Yolcu sensin Kimini sevgi kimini nefret Kimini hasret alır ya Kimi aylarca kimi yıllarca Bir yaşamca kalır ya İnanmam Uzakta gördüğüm yüz benim mi Birin arayan gözlerim mi Yalvaran boş kalan ellerim mi İnanmam olamaz inanmam Bu yollar bu çıkmaz kaderim mi Yanımda ağlayan ses benim mi Şu giden yabancı sevgilim mi İnanmam olamaz inanmam Birden nasıl oldu değişti Herşey bir başka renkti Mavi toz pembe yemyeşildi Gördüğüm rüya bu değildi İçinden yıkılan eserim mi Kendini kandıran sözlerim mi Gelmesin son günüm bekledim mi İnanmam olamaz inanmam Birden nasıl oldu değişti Herşey bir başka renkti Mavi toz pembe yemyeşildi Gördüğüm rüya bu değildi dile kolay Ağlıyorsun derdin mi var Aşık mısın benim kadar Çaresini kimler arar Bu aşk neler neler yapar Delisin mecnun misali Ecel bu dinlemez mani Yalandır herşey bu sahi Yaratan bilir bu hali Bile bile düştünse sen O dinlemez canın versen Peşindedir kaçıp gitsen Bırakmaz ki öldürmeden Sonu yok bu sevgi böyle Kırılır bir tek sözünle Yaş olur akar gözünde Yaradır kanar gönlünde Unut demek dile kolay Ateş düştüğü yeri yakar Anlamaz ki o zalim yar Gezer gezer uzaktan bakar Seni ben ben işte böyle Severim böyle sevince Yaşarım güzelliğince Solarım seninle ben de Hancı Gurbetten gelmişim yorgunum hancı Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş Aman karanlığı görmesin gözüm Perdeleri ger yavaş yavaş Garibim her yer bana yabancı Dertliyim çekinme doldur hancı Önce kımıldar hafif bir sancı Ayrılık sonradan der yavaş yavaş Bende bir resmi var yarısı yırtık On yıldır evimin kapısı örtük Garip bir de sarhoş oldu mu artık Bütün sırlarını der yavaş yavaş İşte hancı ben her zaman böyleyim Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim Kaldır artık boş kadehi neyleyim Şu bizim hesabı gör yavaş yavaş İki yabancı Gece karanlık eller birleşmiş Gece karanlık kalpler sözleşmiş İki yabancı tanışmışlar böyle Yıldızlar şahit olmuş bu aşka Mehtap demiş ki gece aşk başka Yabancılara yapmış bir de şaka Kaybolmuş mehtap dalmış gitmiş buluta Karanlıklarda aşıklar hep yanyana Neden geceyi hep seçiyorlar Yabancılar karanlıkta elele sevişiyorlar İki yabancı gözler birleşmiş İki yabancı kalpler sözleşmiş İki yabancı gölgelere sinmiş Aşkın gözü kör ya geceninki Saklanıyorlar yarına belki Çünkü geceler günahlarla gizli Sensiz yıllarda Yağmurlu bir gündü Tıpkı bugün gibi Kaybetmiştim seni Taştı gözyaşım Karıştı yağmura Bensizdin yıllarca Sen neyi aradın Sevgiyi buldun mu Yabancı kollarda Mutlu oldun mu Sensiz yıllarda yaşadım sanma Sensiz yıllarda unutmadım seni Sensiz yıllarda belki arar da Sorarsın diye avunmadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanBir günah gibi Bir sayfa kopuyor zamandan Ayrılırken sen yanımdan Bu aşkın daha en başından Korkuyordum ben sonundan Bir günah gibi gizledim seni Kimse görmedi seninle beni Ağlarken içim güldü gözlerim Bir günah gibi gizledim Ne bugün ne de yarından Beklediğim ne kaldı Beni o gün senden kıskanan Resimler de sarardı Aşka inanma Aşka inanma aşka inanma Yanılır yanar gönül yanar aldanma Her yudumunda ayrı tat var ya Zehir olur bazen dünya bazen cennet ya Ne olurdu dönsen yanıma gelsen Bir sarılsam doya doya hasret gidersem Üç günlük dünya üç günlük dünya Neye yarar yaşanmazsa Yaşamadım deme sonra Herşey gibi o da yalan Hele aşka hiç inanma Aşka inanma aşka inanma Yanılır yanar gönül yanar aldanma Her durapında acık yükler ya İçine işler canım ölsen çıkmaz ya Ne olurdu dönsen yanıma gelsen Bir sarılsam doya doya hasret gidersem Üç günlük dünya üç günlük dünya neye yarar yaşanmazsa Yaşamadım deme sonra Herşey gibi o da yalan Hele aşka hiç inanma Bu ne biçim hayat Her kalbin bir aşk hikayesi vardır Benim hikayemse çok acıklı Bir tek sevdiğim elimden gitti Dinleyin bu hayat ne acı Bu ne biçim hayat dünyada yok rahat Yeni bir aşk bul eskisini sen at Ölsen de ölmesen sevsen de sevmesen Olacak bir gün hepsi kabahat Bana çok sevdiğini söylemişti Hayat olmaz sensiz demişti Bir baktım ki bana yüz çevirdi Kalbini de başkasına verdi Bu ne biçim hayat dünyada yok rahat Yeni bir aşk bul eskisini sen at Ölsen de ölmesen sevsen de sevmesen Olacak bir gün hepsi kabahat Mutlu bütün şarkılar Ne yıllar umrumda ne de geçmiş aşklar Sadece sen varsın hiç olmamış kadar Ne diller umrumda ne de dilsiz yıllar Şimdi sen varsın ya mutlu bütün şarkılar Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş ayrılık hiç olmasa Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş bu seven sen olunca Ne yıllar umrumda ne de geçmiş aşklar Sadece sen varsın hiç olmamış kadar Ne diller umrumda ne de dilsiz yıllar Şimdi sen varsın ya mutlu bütün şarkılar Ey anılar hadi gelin karşıma Dönün bakın ben miyim ben mi o ağlayan Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş ayrılık hiç olmasa Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş bu seven sen olunca Olanlar oldu bana Kendim anladım kimselere soramadım Onu bulup sarmak ister canım Çare aradım aşkına doyamadım Onu bulup kaçmak ister canım Hayırsız amma düştüm ağına Olanlar oldu bana Yalancı amma tadı da başka Olanlar oldu bana Zalim bilmiyor sabah olmuyor Derdim bitmiyor aman Taştan mı sandın beni sen Tanrım garibim, aldandın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanBöyle ilişki olmaz gözyaşı kaçınılmaz Merak etme sevgilim amazonlar asla ağlamaz Kalbini geri verdim bir daha işim olmaz Merak etme sevgilim amazonlar asla ağlamaz Romantik komedi filminde değiliz anladım nihayet Bir savaş sahnesi bu ister cesaret Sevişmek olmuyorsa savaşırız elbet gülüm Güllerin savaşında gözyaşı değil çözüm Güldüğüme hiç bakma sen içimden ağlıyorum Bir savaşçı yarattın çok tebrik ediyorum Öldür ama aldatma Unuttum ne var ne yoksa Kötüyü sildim ben sen de sil Koca bir masal bu dünya Belki de tamamı rüya bil Herşeyi affettim çoktan Ve çıktım karanlığımdan gel Anladım herşey daha az Değerli arkadaşlıktan aşktan Ama beni aldatma Kimseyi aldatma İhanet onarılmaz Ne olur aldatma Acıyor aldatma Değmiyor aldatma İhanet onarılmaz Öldür ama aldatma Sen benim aynam gibisin Ben senin cama yansıyan aksin Ayrılık, kavga, nefret, aşk Ve gülüm ölüm hepimiz için Ama beni aldatma Spente Le Stelle Quel cuor perdesti Per un miraggio Quel cuor tradisti Odiar di più, non puó ! La mia voce, senti Il suo dolor ![]() ![]() ![]() La tua sparí E io, pazza, t'aspetto ! Dimenticar ![]() ![]() ![]() O non più vivere Ormai, salvo ![]() ![]() ![]() La notte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah ! ![]() ![]() ![]() Spente le stelle Col pallido raggio di luna Piange l'amore Che si lancia come l'onda poi se ne va Vuota, la notte E la sua speranza breve Ora sgorga l'amaro pianto Un cuor ferito, disperato passa qua Dunque fuggisti I sogni vuoti Dunque perdesi I brevi vortici Dimenticar ![]() ![]() ![]() O non più vivere Ormai, salvo ![]() ![]() ![]() La notte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah ! ![]() ![]() ![]() Spente le stelle Col pallido raggio di luna Piange l'amore Che si lancia come l'onda poi se ne va Vuota, la notte E la sua speranza breve Ora sgorga l'amaro pianto Un cuor ferito, disperato passa qua Vuota, la notte E la sua speranza breve Ora sgorga l'amaro pianto Un cuor ferito, disperato passa qua Tufan Ben dedim ki yerine koyarım Her köşede bekliyor aşk ararsan çok Seneler geçti acıyla farkına vardım Taklidi var hakikisi yok Yaşayıp görmeden mümkün değil bunu anlamak Senden sonra tufan, senden sonra tufan Umudumdan vazgeçmedim gel kurtar beni gururumdan Ah ne yaptım ben eser yok hiç huzurumdan Ayrılıncaya kadar fani benden ruhumdan Sesimi duyana kadar usanmadan bağıracağım Ölene kadar aşkı çağıracağım Neye yarar olsan bile bin pişman Aşk kapıyı iki kere çalmıyor Oldu ki Allah'ın sevgili kuluysan Bu defa sen de hal kalmıyor Yaşayıp görmeden mümkün değil bunu anlamak Senden sonra tufan, senden sonra tufan sevdalı başım Ah benim sevdalı başım Ah benim dünya telaşım Ah benim sarhoşluğum Ah çılgın yüreğim Sus artık uslandır beni Daha çok yalnız geçtim böyle Kaç denizde yitip gittim Kırılmış direkler yırtık yelkenlerle Kaç seferden yorgun döndüm Ah benim yaralı ruhum Ah benim insan kusurum Ah benim isyanlarım Ah yalnızlıklarım Gel artık uslandır beni Ah benim iyimser yanım Ah benim aldanışlarım Ah benim kavgalarım Ah pişmanlıklarım Sus artık uslandır beni Yok ki Yok ki daha iyi bir yol dedim aman Kurşun gibi hızla akıyor zaman En az ne kaybedebilir ki insan En çok ne kazanabilir ki hayattan Hani yıllar geçiyor gençlik gidiyor elden Aklını başına hadi davran vakit varken Bir düzenin olsun bir yuvan çoluğun çocuğun Yani nedir ki hayat dediğin bu kadar zaten Derken anladım aslında çok hazin hikaye Dünya adaleti bu kötülükten ziyade Ağladım olmadı çaresi yok söylesem Sözlerim zehirler ah dönüp yine beni vuracaklar Yalnız yürümekten korkuyorum çok Vitrin İçime attım ne varsa Anlamaya çalıştım herkesi Aşkı da sevdim kavgayı da Anlatamadım ki Hiç korkmadım çelişkiden Onaylanmadan ilişkiden Ne çoğaldım övgüden Ne azaldım yergiden Hiç korkmadım yasaklardan Korunmadım tuzaklardan Kalktım güvenli kucaklardan Hep denedim bilerek göstermedim Kendimi sakladım görmeyi bilenlere Vitrinime değil iklimime gelenlere Deliyim aslında Allah'ına kadar deliyim Kalbimi vereceğim aslımı görenlere Cool kadın Ne kadar çok sevgim vardı Bir o kadar da endişem gösteremedim Ben aslında gördüğün o cool kadın değildim İçim titriyordu deli gibi geceleri Kalkardım seni seyrederdim Uyurken okşardım saçlarını öperdim Kırdılar kalbimi defalarca kırdılar Bu yüzden oldum hayattan bu yüzden Bu yüzden kaybettim aşktan bu yüzden Tam anladım vakit daraldı Ömür yaprak yaprak sarardı Yıllar bana da ihanet ediyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanZor Gibi Uzaktan gelen sesin sarar beni geceleri Yanık bağrıma sarmalanan ellri gözleri Gün biter sokulur yanıma yalnız geceleyin uğultusu İstediğim sadece gülyüzlüden gül kokusu Zor gibi zor gibi zor gibi anlar Kor gibi kor gibi kor gibi dudaklar Böyle mi böyle mi böylemi başlar ahh aşklar Uzaktan dostluğum susar Duyulmaz sevincimin çığlıkları Uzaktan dostluğum susar Demek ki birşeyler var aramızda Suskunluktur buluşturmuş acıları anıları Suskunluk ki sağır eder uğultusu insanları Zor gibi zor gibi zor gibi anlar Kor gibi kor gibi kor gibi dudaklar Böyle mi böyle mi böyle mi başlar ahh aşklar Yıllar Günlerdir hep aradım durdum seni Yüreğim acıyor gel artık Başımda sevda yelleri esiyor Beni yıktı yıllar Yüreğimde senin ateşin Gözlerinde ışıklar ve yollar Burada tek başıma bir garibim Sensizim yalnızım beni yıkmayın yıllar Duran dağlarımı yıkmayın Günahım çok umrumda değil Sensizlik ölümden beter Şimdi yalnızım denizler gibi Güneşimdin şimdi yoksun Yıldızlara soramam seni Çünkü onlar kadar uzaktasın Şimdi nerelerdesin Beni sevdiğimden ayımayın yıllar SENİ BULDUM Tanımlı Seni Buldum Yağmur biter ben başlarım Sensizliğe ağlamaya Aşkımız bitmiş şaşkınım Bu nedensiz ayrılığa Islandı hayallerim ihanetin sularında Kurudu sevgilerim yalnızlığın sıcağında Aradan yıllar geçse Unutamam seni ben Yalnızlık bizi seçse Geçemem ben sevgimden Şimdi bir şiir ile bir ezgisin dilimde Sen buldum sonunda Gitarımın tellerinde Doğmamış bir güneşsin kalbimin buzulunda Yeşermemiş çiçeksin gözlerimin ufkunda Bulamazsın sevgilim benim gibi birini Anlayamazsın ki sen karşılıksız seveni Tanımlı Seni Buldum Yağmur biter ben başlarım Sensizliğe ağlamaya Aşkımız bitmiş şaşkınım Bu nedensiz ayrılığa Islandı hayallerim ihanetin sularında Kurudu sevgilerim yalnızlığın sıcağında Aradan yıllar geçse Unutamam seni ben Yalnızlık bizi seçse Geçemem ben sevgimden Şimdi bir şiir ile bir ezgisin dilimde Sen buldum sonunda Gitarımın tellerinde Doğmamış bir güneşsin kalbimin buzulunda Yeşermemiş çiçeksin gözlerimin ufkunda Bulamazsın sevgilim benim gibi birini Anlayamazsın ki sen karşılıksız seveni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı Sözlerı Arşivajda PekkanPaylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |