![]() |
Eski Sevgili Kavgası (Hep olur bu kavga) |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Eski Sevgili Kavgası (Hep olur bu kavga)ADAM- Sevgilim bugünlerde çıkabilecek miyiz? Hayır hazırlanman birkaç yıl daha sürecekse bu kıyafetlerle çıkmayalım ![]() KADIN- Neden? ADAM- Moda değişecek hayatim ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Abartma ![]() ADAM- Sen de abartma ![]() ![]() KADIN- Bir de benim durumumu düşün ![]() ![]() ADAM- Ne varmış manzarada? KADIN- Pek kayda değer bir şey yok ![]() ![]() ADAM- Çok komik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Ona barbekü partisi deniyor canim ![]() ADAM- Öyle mi? Köftelerin bundan haberi var mı? Yoksa bizim salak köfteler aşağılık bir mangalda can vereceklerini mi düşünüyorlar? Hâlbuki ne kızarması, parti kuruyor angutlar haberleri yok ![]() KADIN- Amma konuştun ha ![]() ![]() ![]() ![]() ADAM-Gitmek istemediğim bir yere sayende acele ediyorum ya, ben asil ona yanıyorum ![]() KADIN- Neden gitmek istemiyormuşsun? ADAM- Çünkü köfteleri mangala dizecek olan kişi senin eski sevgilin ![]() KADIN-Yine mi ayni konu? ADAM- Evet ayni konu! KADIN- Aşkım o yıllar önceydi ![]() ADAM- Ama o yıllarda da sevgililer sevişiyordu ![]() KADIN- Eee? ADAM- Ne demek eee? Adamın sana bakıp, bu kadını benim zamanımda görecektiniz, diye düşünmesi beni rahatsız ediyor ![]() KADIN- Kürsat tan adam diye bahsetmen doğru değil ![]() ADAM- Madem bizim için adam sayılmıyor neden köftesini yemeye gidiyoruz? KADIN- Sevgilim yıllardır bu saçma konuyu konuşuyoruz ![]() ![]() ADAM- Ne kadar kısa? KADIN- Ne bileyim ben, iki ay filan ![]() ADAM- Orana burana dokunması için yeterli bir süre ![]() KADIN- Ben sana ilk erkeğim olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum ![]() ADAM- İyi de bununla gurur duymasan iyi olur ![]() ![]() KADIN- Kabalaşma! ADAM- Peki inceltelim ![]() ![]() KADIN- Anladım sen hazırda sorun bulamadın, yaratmaya çalışıyorsun ![]() ADAM- Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Buna çağdaş yasam deniyor iste ![]() ADAM- Nesi çağdaş bunun? Bir araya gelmemesi gereken insanların toplanıp birbirlerine çağdaş çağdaş gıcık olmalarinin ne manası var? Zira benim Kürşat i sevmem tıbben mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Son söylediğin cümleyi anlamadım ![]() ADAM- Kürşat la ortak yanlarımız, ortak yanlarımızı ortaya koyup dost olmamıza engel oluyor, bilmem anlatabildim mi? KADIN- Hayır anlatamadın ![]() ADAM- Onunla tek ortak yanımız sensin ve bu ortaklık beni rahatsız ediyor ![]() KADIN- Sürekli bu konudan bahsettiğinin farkında misin? ADAM- Özür dilerim ![]() ![]() KADIN- Bak bütün bu söylediklerini saçma sapan bulmakla beraber, eğer bu konuda birisi problem çıkaracaksa o Kürşat olmalı ![]() ADAM- Tamam iste ben de bu yüzden onu köfte yemeye çağırmıyorum ![]() KADIN- Acıklı olan şu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADAM- Ama listede öyle adamlar var ki ![]() ![]() ![]() KADIN- Kimi kastediyorsun? ADAM- Mesela o cüce olan, neydi adi? KADIN- Takiyettin i mi diyorsun? ADAM- Evet Taziyettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Aklin sıra aşağıladığın adam üç kez TÜBITAK tan ödül aldı ![]() ADAM- Biliyorum, yılın en kısa boylu bilim adamı ödülü ![]() KADIN- Herkes senin gibi biçimsel bakmıyor olaylara ![]() ADAM- O da davetli mi? KADIN- Gelir herhalde ![]() ![]() ADAM- Hadi buyurun! Ne bu? Eski sevgililer toplanıp kongre mi yapacağız? KADIN- Kürşat la beni Takiyettin tanıştırmıştı zaten ![]() ADAM- Öyle mi? Ne güzel ![]() ![]() ![]() KADIN- Sen gerçekten çok iğrenç bir insansın ![]() ADAM- Asıl iğrenç olan sensin ![]() ![]() KADIN- Taplanirsaniz haberim olmasın ![]() ADAM- Doğru ![]() ![]() ![]() KADIN- Bu kadar iğrençlik yeter! Geliyor musun gelmiyor musun? ADAM- Bağırmadan konuş benimle! KADIN- Ben bağırmıyorum! ADAM- Bağırıyorsun! KADIN- Geliyor musun sen? ADAM- Hayır! Gelmiyorum! KADIN- Sen bilirsin! Ben gidiyorum! ADAM- Sen benim yüzüme kapı çarpamazsın! Zıkkımın kökünü yiyin! Gelme bir daha bu eve, kal eski sevgililerinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|