![]() |
Seda Bütün Sezon Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seda Bütün Sezon Şarkısı SözleriSeda Bütün Sezon - Seda Bütün Sezon Şarkı Sözü - Seda Bütün Sezon sözleri Seda Bütün Sezon Şarkı Sözleri Bana öyle bak ki yutacak gibi Kanımı damarıma katacak gibi Yüreğim zaten uçacak gibi Daha, daha da beter aşık olayım Bana öyle bak ki yutacak gibi Kanımı damarıma katacak gibi Yüreğim zaten uçacak gibi Daha, daha da beter aşık olayım Ben sana böldüm uykularımı Açtım gönlümün kuytularını Sende yanıksın bana pekala Hazır mısın, hazır mıyım? Önüne güller saçıyorum www frmartuklunet Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Önüne güller saçıyorum Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Bana öyle bak ki yutacak gibi Kanımı damarıma katacak gibi Yüreğim zaten uçacak gibi Daha, daha da beter aşık olayım Bana öyle bak ki yutacak gibi Kanımı damarıma katacak gibi Yüreğim zaten uçacak gibi Daha, daha da beter aşık olayım Ben sana böldüm uykularımı Açtım gönlümün kuytularını Sende yanıksın bana pekala Hazır mısın, hazır mıyım? Önüne güller saçıyorum Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Önüne güller saçıyorum Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Önüne güller saçıyorum Daralıncayanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Önüne güller saçıyorum Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Önüne güller saçıyorum Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum Önüne güller saçıyorum Daralınca yanına kaçıyorum Telaşım aşkımı doğruluyor Sezonu seninle açıyorum |
![]() |
![]() |
|