![]() |
Hepsi - İkilem Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsi - İkilem Şarkı SözleriHepsi - İkilem Anlat hadi durma anlat nerde başladı yanlış Anlat çekinme anlat gözlerin nerde kapandı Asla zarar vermez asla itiraflarınla şiirsen Korkma güldüğüme bakma benimki sadece sinirsel Gördüm başkasını gördüm gözlerin içinde Duydum iç sesini duydum aklının en derininde Şimdi anlamamı bekle biraz hazmetmemi Biliyorum istiyorsun aslında seni terketmemi Ne kadar haklıymış oysa, sakın kanma aldanma diyenler İnat etmeseydim başta, ağlayan olmazdım sonda İstemeden terketsem mi iyi, bırakmayı denesem mi ? Daha çok acı versem mi, benim olacak yalnızca desem mi ? Seni onlara kaptırsam mı, benim diye katlansam mı ? Sağa sola anlatsam mı, bütün ününü dünyaya yaysam mı ? Anlat hadi durma anlat nerde başladı yanlış Anlat çekinme anlat gözlerin nerde kapandı Asla zarar vermez asla itiraflarınla şiirsen Korkma güldüğüme bakma benimki sadece sinirsel Gördüm başkasını gördüm gözlerin içinde Duydum iç sesini duydum aklının en derininde Şimdi anlamamı bekle biraz hazmetmemi Biliyorum istiyorsun aslında seni terketmemi Ne kadar haklıymış oysa, sakın kanma aldanma diyenler İnat etmeseydim başta, ağlayan olmazdım sonda İstemeden terketsem mi, bırakmayı denesem mi ? Daha çok acı versem mi, benim olacak yalnızca desem mi ? Seni onlara kaptırsam mı, benim diye katlansam mı ? Sağa sola anlatsam mı, bütün ününü dünyaya yaysam mı ? |
![]() |
![]() |
|