![]() |
Tuna Tabu - Benden Bu Kadar Yarim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuna Tabu - Benden Bu Kadar YarimTuna Tabu - Benden Bu Kadar Yarim anlamadım anlayamadım bu ne yalan dünya bir kez olsun mutlu olmadım o yalan kollarında bir hoşçakal demek kadar kolay mı sevda bir kalemde harcanacak kader mi yoksa beni çok kırdın zalim güvenmiştim beklemezdim sana ömrüm dedim ya yalan değildi hain yaşamayı zehir ettin sana aşkım dedim ya aşkı bilmezdim zalim sayende öğrendim benden bu kadar yarim şimdi çeker giderim bavulumda kırık kalbim offf seni sevmem için sebepte bırakmadın bu son veda sevgilim ( şiiri ; ) ''seni öyle sevdim öyle deli sevdim ki yeri geldi kendimden vazgeçtim de senden geçmedim seni öpmeye kıyamadım ellerim titrerdi her dokunuşta ruhum terkederdi bedenimi bir tek gözyaşında ben sana değer verdim sana değer verdim kitapsız! bir resim geçti elime geçenlerde uğruna öleceğim sen ve yaban ellerle çekilen ölmek bu olsa gerek hemde yaşarken ölmek ben bunu haketmedim ki bana bunu yapmaya hakkın yoktu ki anladım sen beni haketmemişsin şimdi iki paralık aşkınla başbaşa kal benden bu kadar! '' |
![]() |
![]() |
|