Yunus Emre Behrem Facebook Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yunus Emre Behrem Facebook Şarkısı SözleriYunus Emre Behrem Facebook şarkısının sözleri Beyaz Showda çalan facebook şarkısı sözleri Dün gece Facebook'u açık unuttum 61 Bildirimi tek tek okudum Dün gece Facebook'u açık unuttum 58 maili tek tek okudum Söyle neden birinde bile sen yoktun Beni Face listenden çıkaramazsın Beğendilerimi yok sayamazsın Kim bilir kimler var şimdi listende Çevrimdışı oldun çoktan belki de Şunu bil onlinesın seven kalbimde Sen beni Face'inden çıkaramazsın Listendeydim beni yok sayamazsın Dün gece Facebook'ta seni bekledim Gelmedin kendimi Farmville'e verdim Aramızda kalsın az küfür yemedin Beni Face listenden çıkaramazsın Bana böyle ignore davranamazsın Dün gece Facebook'ta seni bekledim Gelmedin kendimi Farmville'e verdim Dün gece Facebook'ta seni bekledim Gelmedin kendimi videoya verdim Aramızda kalsın az küfür yemedin Beni Face listenden çıkaramazsın Bana böyle ignore davranamazsın Kim bilir kimler var şimdi listende Çevrimdışı oldun çoktan belki de Şunu bil onlinesın her an kalbimde Sen beni Face'inden çıkaramazsın Listendeydim beni yok sayamazsın Resimlerini bile tek tek beğendim Belliki gözünde banyoda leğendim Ara sıra olsa da seni dürterdim Beni Face listenden çıkaramazsın Etiketlerimi yok sayamazsın |
|