Seda Sayan Son Gülen İyi Güler Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seda Sayan Son Gülen İyi Güler Şarkısı SözleriSeda Sayan Son Gülen İyi Güler Sözleri Seda Sayan Son Gülen İyi Güler Şarkısı Seda Sayan Son Gülen İyi Güler Kaşla göz arası uğrayıp gidiyorsun Sende kalıyor aklım Uzun sürmez dönerim diyorsun Buna yok inan hakkın Yazık değil mi onca şeye Sırça köşk döndü bak harabeye Hiç ihtiyacımız yoktu vurduğun o son darbeye Ben aşk için ölürüm diyordun Nerde verdiğin o sözler Yaralı kalbimin günahı boynuna Son gülen elbet iyi güler Ben aşk için ölürüm diyordun Nerde verdiğin o sözler Yaralı kalbimin günahı boynuna Son gülen elbet iyi güler Kaşla göz arası uğrayıp gidiyorsun Sende kalıyor aklım Uzun sürmez dönerim diyorsun Buna yok inan hakkın Yazık değil mi onca şeye Sırça köşk döndü bak harabeye Hiç ihtiyacımız yoktu vurduğun o son darbeye Ben aşk için ölürüm diyordun Nerde verdiğin o sözler Yaralı kalbimin günahı boynuna Son gülen elbet iyi güler Ben aşk için ölürüm diyordun Nerde verdiğin o sözler Yaralı kalbimin günahı boynuna Son gülen elbet iyi güler Son gülen elbet iyi güler |
|