![]() |
Sevda Yaman Vicdansız Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevda Yaman Vicdansız Şarkısı SözleriSevda Yaman Vicdansız - Sevda Yaman Vicdansız Şarkı Sözü - Sevda Yaman Vicdansız sözleri Sevda Yaman Vicdansız Şarkı Sözleri Vicdansız içinmi rahat Bir daha oyununa gelmem Bir hata ben yapmışım kendimi kandırmışım Tutunacak bir dal aramıştım o sende sanmıştım Boşuna zaman harcamışım Aslında ben hep yalnızmışım Yalanların tükenmedimi Söyleye söyleye hep sürekli Seni yere göğe sığdırmazken Üstüne bile toz kondurmazken Sen bana yollar kurdun Öğrendim bütün gerçekleri Zarardan başka ne verdin Benden uzak dur bana yeter Verdiğin o yeminler anlattığın boş hikayeler Sesini bile duymak istemem kapatırım kulaklarımı Beni sen hiç hak etmedin Kim bilir belkide hiç sevmedin Yalanlarıntükenmedimi Söyleye söyleye hep sürekli Seni yere göğe sığdırmazken Üstüne bile toz kondurmazken Sen bana yollar kurdun Öğrendim bütün gerçekleri Her saniyem her dakikam seninleydi Bir an bile aklımdan çıkmazdın Sen benim kanım canım her şeyimdin Ben sana bir kez bile ne yalan söyledim Ne de ihanet ettim Yalanları taşımaktan yorulmadınmı Daha nereye kadar böyle söyle Bu aşkın ne sonu geldi ne e devamı geldi Aynanın karşına dur da kendine bak Kendine bak ve hesap sor Kendine hesap sor |
![]() |
![]() |
|