![]() |
Sevda Yaman Çığlıklar Kopuyor İçimde Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevda Yaman Çığlıklar Kopuyor İçimde Şarkısı SözleriSevda Yaman Çığlıklar Kopuyor İçimde - Sevda Yaman Çığlıklar Kopuyor İçimde Şarkı Sözü - Sevda Yaman Çığlıklar Kopuyor İçimde sözleri Sevda Yaman Çığlıklar Kopuyor İçimde Şarkı Sözleri Seni kalbimden atıyorum haberin olsun Ah anladımki sonumuz yok kabul ediyorum Yıldızlar arasındaki mesafe Bizi hatırlatır bana nedense Güneşim olmadın beni ısıtmadın Karabulutlar içinde bıraktın Çığlıklar kopuyor içimde aslında Anlardın görseydin olsaydın yanımda Saklısın gizlisin benim şu canımda Çaresiz beklerim seni şu falımda Çığlıklar kopuyor içimde aslına Anlardın görseydin olsaydın yanımda Saklısın gizlisin benim şu canımda Çaresiz beklerim seni şu falımda Yıldızlar arasındaki mesafe Bizi hatırlatır bana nedense Güneşim olmadın beni ısıtmadın Karabulutlar içinde bıraktın Çığlıklar kopuyor içimde aslında Anlardın görseydin olsaydın yanımda Saklısın gizlisin benim şu canımda Çaresiz beklerim seni şu falımda Çığlıklar kopuyor içimde aslına Anlardın görseydin olsaydın yanımda Saklısın gizlisin benim şu canımda Çaresiz beklerim seni şu falımda Çığlıklar Çığlıklar Çığlıklar Anlardın görseydin Görseydin Saklısın gizlisin Gizlisin Çaresizbeklerim Çaresiz Çığlıklar kopuyor içimde aslında Anlardın görseydin olsaydın yanımda Saklısın gizlisin benim şu canımda Çaresiz beklerim seni şu falımda Çığlıklar kopuyor içimde aslında Anlardın görseydin olsaydın yanımda Saklısın gizlisin benim şu canımda Çaresiz beklerim seni şu falımda |
![]() |
![]() |
|