![]() |
50.Yıl Marşı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 50.Yıl Marşı Sözleri50 ![]() 50 ![]() 50 ![]() 50 ![]() Müjdeler var yurdumun toprağına taşına ![]() Erdi Cumhuriyetim elli şeref yaşına ![]() Bu rüzgârla şahlanmış dalga dalga bayrağım ![]() Başka bir tuğ yaraşmaz Türk'ün özgür başına ![]() Cumhuriyet, özgürlük, insanca varlık yolu ![]() Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolu ![]() Yıllan bir çığ gibi aşarak hafta hafta Koşuyoruz durmadan kadın - erkek bir safta ![]() ![]() ![]() Elimizde meşale, ilke Atatürk, Işıklarla donattık ülkeyi her tarafta ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet, özgürlük, insanca varlık yolu, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolu ![]() Aynı kandan feyz alır bunca toprak, bunca taş ![]() Kılıç tutan bilekler, verdi sabanla savaş ![]() Tekniğin dev nabzında her adım, her dakika, Çarklarda aynı tempo, yüreklerde aynı marş ![]() Cumhuriyet, özgürlük, insanca varlık yolu, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolu ![]() Biz yürekten bağlıyız elli yıldır bu yola ![]() "Yurtta barış" ilk hedef ![]() ![]() Koparamaz hiçbir güç bizi millî birlikten, Ata'mızın izinde koşuyoruz kol kola ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet, özgürlük, insanca varlık yolu, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolu ![]() Yaşasın hür ulusum, soylu gencim, benliğim, Yaşasın şanlı ordum, sarsılmaz güvenliğim ![]() Ersin elli yıllarım nice mutlu çağlara ![]() Örnek olsun cihana devletim, düzenliğim ![]() Cumhuriyet, özgürlük, insanca varlık yolu, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolu ![]() |
![]() |
![]() |
|