Nehir Kara Geceler Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nehir Kara Geceler Şarkısı SözleriNehir Kara Geceler Şarkı Sözleri Nehir Kara Geceler Şarkısının Sözü Kara Geceler Şarkı Sözü Nehir Kara Geceler Şarkı Sözü Aydınlık olmuş kara geceler Sen yoksan ben ben değilim Huzuru bulmaz bu gönül inan Sensiz ben hep kara geceyim Bırakma ne olur ellerimi Gitme canım sen gitme sakın Kurutma gül bahçelerini Solma gülüm sen solma sakın Bırakma ne olur ellerimi Gitme canım sen gitme sakın Kurutma gül bahçelerini Solma gülüm sen solma sakın Ben günahım deme bana Cehennem olsan yine gelirim İçmeye doyma sen beni Ben şarabım zehrin değilim Aydınlık olmuş kara geceler Sen yoksan ben ben değilim Huzuru bulmaz bu gönül inan Sensiz ben hep kara geceyim Aydınlık olmuş kara geceler Sen yoksan ben ben değilim Huzuru bulmaz bu gönül inan Sensiz ben hep kara geceyim Bırakma ne olur ellerimi Gitme canım sen gitme sakın Kurutma gül bahçelerini Solma gülüm sen solma sakın Bırakma ne olur ellerimi Gitme canım sen gitme sakın Kurutma gül bahçelerini Solma gülüm sen solma sakın Ben günahım deme bana Cehennem olsan yine gelirim İçmeye doyma sen beni Ben şarabım zehrin değilim Aydınlık olmuş kara geceler Sen yoksan ben ben değilim Huzuru bulmaz bu gönül inan Sensiz ben hep kara geceyim Aydınlık olmuş kara geceler Sen yoksan ben ben değilim Huzuru bulmaz bu gönül inan Sensiz ben hep kara geceyim Hep kara geceyim… Kara geceyim |
|