Gökhan Keser Kaçış Yok Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Keser Kaçış Yok Şarkısı SözleriGökhan Keser Kaçış Yok şarkısı sözleri Gökhan Keser Kaçış Yok şarkısı sözü Gökhan Keser Kaçış Yok sözleri: Hani gelmezdi bu aşkın sonu? Neden ortada kaldık? Bak üzüldük çok, Kırıldık çok Bunu nasıl başardık? Bu yol ayrımından kaçış yok Yeni aşk, yeni ten durmak yok Geriye baktığında pişman olmak yok anla Seni özledim çok, Seni özledim çok Sen gidince yerin doldu mu sence? Söz gümüşse sükut altın sus Sen gidince yerin doldu mu sence Söz gümüşse sükut altın sus Bu yol ayrımından kaçık yok Yeni aşk, yeni ten durmak yok Geriye baktığında pişman olmak yok anla Seni özledim çok Seni özledim çok Hani gelmezdi bu aşkın sonu? Neden ortada kaldık? Bak üzüldük çok, Kırıldık çok Bunu nasıl başardık? Bu yol ayrımından kaçış yok Yeni aşk, yeni ten durmak yok Geriye baktığında pişman olmak yok anla Seni özledim çok, Seni özledim çok Sen gidince yerin doldu mu sence? Söz gümüşse sükut altın sus Sen gidince yerin doldu mu sence Söz gümüşse sükut altın sus Bu yol ayrımından kaçış yok Yeni aşk, yeni ten durmak yok Geriye baktığında pişman olmak yok anla Seni özledim çok Seni özledim çok Seni özledim çok Seni özledim çok |
|