![]() |
Nehir Sen Evlisin Ben Bekar Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nehir Sen Evlisin Ben Bekar Şarkısı SözleriNehir Sen Evlisin Ben Bekar Şarkı Sözleri Nehir Sen Evlisin Ben Bekar Şarkısı sözü Sen Evlisin Ben Bekar Şarkı Sözü Bir sene daha geçti ömrümden Bir ömür geçer mi sevmeden Zaman mı yanlış yoksa sen mi? Hayat mı garip yoksa ben mi? Engel sen mi, ben mi… Dayanamam ben Sen evlisin ben bekar Seni başka kollar sarar Yaram dinmez hep sızlar Sen evlisin ben bekâr Kovalamam hep kaçar Gönül durmaz sana koşar Acım dinmez canım yanar Sen evlisin ben bekâr Sen benim olmadın hiç Yüreğimi duymadın ki Tam seni buldum derken Artık ellerinden sen, artık ellerindin sen Bir sene daha geçti ömrümden Bir ömür geçer mi sevmeden Zaman mı yanlış yoksa sen mi? Hayat mı garip yoksa ben mi? Engel sen mi, ben mi… Dayanamam ben Sen evlisin ben bekâr Seni başka kollar sarar Yaram dinmez hep sızlar Sen evlisin ben bekâr Kovalamam hep kaçar Gönül durmaz sana koşar Acım dinmez canım yanar Sen evlisin ben bekâr Sen benim olmadın hiç Yüreğimi duymadın ki Tam seni buldum derken Artık ellerinden sen, artık ellerindin sen Sen benim olmadın hiç Yüreğimi duymadın ki Tam seni buldum derken Artık ellerinden sen Sen evlisin ben bekâr Seni başka kollar sarar Yaram dinmez hep sızlar Sen evlisin ben bekâr |
![]() |
![]() |
|