![]() |
Sibel Meriç Natürel Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Meriç Natürel Şarkısı SözleriSibel Meriç Natürel - Sibel Meriç Natürel Şarkı Sözü - Sibel Meriç Natürel sözleri Sibel Meriç Natürel Şarkı Sözleri Çok büyük bir hadise gibi başladı bizim aşkımız Ama tek bir salise kadar etkisi kalmadı üzerimde Ve bitti en nihayetinde Ou gelemem kaprise bana sen eski bir elbise Giyemem kaldın mazide Ama artık bana lazım yeni bir hadise Olur olmaz hallerinden Sıkıldım anlıyormusun Sever gibi yapamıyorum ben Natürelim çok natürel ben Olur olmaz hallerinden Sıkıldım anlıyormusun Sever gibi yapamıyorum ben Natürelim çok natürel ben Natürel ben Natürel ben Terk ettim seni biliyomusun En nihayetinde E gülüyordun ya ağlıyormusun Peki şikayetin ne Bende acını paylaşayım hadi Hani adaletin be Çok üzüldüm tüh görüyormusun Gösterdiğin asaletinle Terk ettim seni biliyomusun En nihayetinde Egülüyordun ya ağlıyormusun Peki şikayetin ne Bende acını paylaşayım hadi Adaletin ne Çok üzüldüm tüh görüyormusun Gösterdiğin asaletinle Terk ettim seni En nihayetinde Terk ettim seni Peki şikayetin ne Terk ettim seni Hani adaletin be Çok üzüldüm tüh görüyormusun Terk ettim seni biliyomusun En nihayetinde E gülüyordun ya ağlıyormusun Peki şikayetin ne Bende acını paylaşayım hadi Hani adaletin be Çok üzüldüm tüh görüyormusun Gösterdiğin asaletinle Terk ettim seni biliyomusun En nihayetinde E gülüyordun ya ağlıyor musun Peki şikayetin ne Bende acını paylaşayım hadi Hani adaletin be Çok üzüldüm tüh görüyormusun? |
![]() |
![]() |
|