Atiye Bring Me Back Şarkısı Türkçesi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atiye Bring Me Back Şarkısı TürkçesiAtiye Bring Me Back Şarkısının Türkçesi Atiye Bring Me Back Şarkısının Çevirisi Bring Me Back Beni Geri Getir you lied it hurt yalan söyledin canımı yaktı but i stayed observed ama göz önünde kaldım though i knew it was over bittiğini bilmeme rağmen don't wanna know how bilmek istemiyorum nasıl don't wanna know when bilmek istemiyorum ne zaman and how many times you did it again ve kaç kere yaptın bunu you don't need to know bilmene gerek yok about the tear that i cried döktüğüm gözyaşlarını how many times kaç kere you were all i ever wanted sen istediğim herşeydin might be the reason that you disappeared ortadan kaybolmanın nedeni bu olabilir you were everything i needed ihtiyacım olan herşeydin but i won't shed a tear ama tek bir gözyaşı dökmeyeceğim unless you're down down down ta ki sen çökene çökene çökene kadar on your knees knees begging baby dizlerinin dizlerinin dizlerinin üstüne yalvararak please please please bring me back lütfen lütfen lütfen beni geri getir I wanna see you down down down Seni görmek istiyorum çökmüş çökmüş çökmüş on your knees knees begging baby dizlerinin dizlerinin dizlerinin üstüne yalvararak please please please bring me back lütfen lütfen lütfen beni geri getir didn't you know? bilmiyor muydun you were all i ever wanted sen istediğim herşeydin might be the reason that you disappeared ortadan kaybolmanın nedeni bu olabilir you were everything i needed ihtiyacım olan herşeydin but i won't shed a tear ama tek bir gözyaşı dökmeyeceğim |
|