|
|
Konu Araçları |
aldı, aşkın, gönlümü, murat, sözleri, yar, yılmazyıldırım, şarkısı |
Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar Şarkısı SözleriMurat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar şarkısı sözü Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar sözleri Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar şarkısının sözleri: Aşk ateşi yak gönlümü Ben ölürüm ver ömrümü Hiç durmam yare koşarım Candan değil aşktan yanarım Hiç durmam coşar taşarım Külde değil karda yanarım Aşkın aldı şu gönlümü yar İçimdeki ateşi kimler dağlar Aşkın aldı şu gönlümü yar İçimdeki ateşi kimler dağlar İçimdeki ateşi kimler dağlar Ben yürüdüm yar yolunda Dağlar aştım şarkılarda Hiç gülmedim yağmur oldum Ateşte değil suda kurudum Hiç gülmedim yaralar sardım Yaramdan değil aşktan kanadım Aşkın aldı şu gönlümü yar İçimdeki ateşi kimler dağlar Aşkın aldı şu gönlümü yar İçimdeki ateşi kimler dağlar İçimdeki ateşi kimler dağlar Dar gelir dünya bana Yollara düşerim her sancıda Gözyaşlarım ateş olur Aşkla büyürüm kavgalarımda Aşkla büyürüm kavgalarımda Dar gelir dünya bana Yollara düşerim her sancıda Gözyaşlarım ateş olur Aşkla büyürüm kavgalarımda Aşkla büyürüm kavgalarımda |
|