![]() |
Ermenistan İn Eurovision Şarkısı 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ermenistan İn Eurovision Şarkısı 20112011 Ermenistan eurovision şarkısı, Ermenistan eurovision 2011 song Ermenistan eurovision 2011 şarkı sözü Ermenistan eurovision şarkısı 2011 My days and nights are passing Günlerim ve gecelerim geçip gidiyor Long hours are running Uzun saatler geçiyor But we are still fighting Ama biz hâlâ kavga ediyoruz Ay ay ay The love is still so shining Aşk hâlâ çok parlak Why are we denying? Neden inkar ediyoruz? I really don’t know why Nedenini gerçekten bilmiyorum Ay ay ay Come and take my hand now don’t be shy Şimdi gel ve elimi tut,utangaç olma And let’s try to hold our spirits high Ve haydi moralimizi yüksek tutmaya çalışalım Boom Boom Bum bum Chaka Chaka şakaşaka Your kiss is like a like a Öpücüğün sanki bir…sanki bir… Boom Boom Bum bum Chaka Chaka şakaşaka Your love is like a like a Senin aşkın sanki bir…sanki bir… I wanna say that one thing is true Birşeyin doğru olduğunu söylemek istiyorum: I’m in love with you! Sana aşığım I know that love cannot lie Aşkın yalan söyleyemeyeceğini biliyorum I wanna give you a new try Sana yeni bir tecrübe vermek istiyorum So there’s no need to cry Bunun için ağlamana gerek yok Ay ay ay And if you want we can fly high up to the sky-y Ve eğer istersen,gökyüzüne kadar yükseğe uçabiliriz Just you and I Sadece sen ve ben Ay ay ay Come and take my hand now don’t be shy Şimdi gel ve elimi tut,utangaç olma And let’s try to hold our spirits high Ve hadi moralimizi yüksek tutmya çalışalım Boom Boom Bum bum Chaka Chaka şakaşaka Your kiss is like a like a Öpücüğün sanki bir…sanki bir… Boom Boom Bum bum Chaka Chaka şakaşaka Your love is like a like a Senin aşkın sanki bir…sanki bir… I wanna say that one thing is true Birşeyin doğru olduğunu söylemek istiyorum: I’m in love with you! Sana aşığım You’re the strongest fighter Sen en güçlü dövüşçüsün You’re the king for me Sen benim için kralsın (I’m in love with you) Sana aşığım It’s time to win me in the ring of love babe Şimdi aşk ringinde beni kazanma zamanıdır bebeğim Boom Boom Bum bum Chaka Chaka şakaşaka Your kiss is like a like a Öpücüğün sanki bir…sanki bir… Boom Boom Bum bum Chaka Chaka şakaşaka Your love is like a like a Senin aşkın sanki bir…sanki bir… I wanna say that one thing is true Birşeyin doğru olduğunu söylemek istiyorum: I’m in love with you! Sana aşığım Alıntı |
![]() |
![]() |
|