![]() |
Vişne Soslu Elma Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişne Soslu Elma KızartmasıVişne soslu elma kızartması ![]() VİŞNE SOSLU ELMA KIZARTMASI 2 elma 1 su b ![]() 1 su b ![]() 1 çorba k ![]() 1 yumurta 2 çorba k ![]() HAZIRLANIŞI: Vİşne sosu için; vişneler, tozşeker ve su tencereye alınır ![]() kadar pişirilir ![]() ve ince kesilir ![]() ![]() daha sonra bulamaça batırılıp yağda kızartılır ![]() bağlanması için nişastaya biraz su katılarak sosa ilave edilir ![]() elmalar servis tabağına alınarak üzerine vişne sosu gezdirilir ![]() hindistan ceviziyle servis yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
|