![]() |
Narenviye Peltesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narenviye PeltesiNARENCİYE PELTESİ Malzemeler ; 4 kişi için 2 su bardağı Portakal Suyu 1 su bardağı Greyfurt Suyu ½ Limonun Suyu 4 yemek Kaşığı Nişasta ¾ su bardağı Toz Şeker 1 su bardağı Su 1 yemek kaşığı Portakal Kabuğu Rendesi Hazırlanışı; Portakal, greyfurt ve limonu narenciye sıkacağıyla sıkın ![]() ![]() ![]() Nişastalı suyu yavaş yavaş, şekerli meyve suyuna ilave edin ve devamlı karıştırın ![]() ![]() Soğuk Servis Yapınız ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|