![]() |
Berliner,Berliner Tatlısının Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berliner,Berliner Tatlısının Yapılışı![]() Malzemeler : • Un 400 g • Süt 25 g • Margarin 50 g • Toz şeker 40 g • Yaş maya 25 g • Yumurta 2 adet • Tuz 7 g KIZARTMAİÇİN • Ayçiçek Yağı SÜSLEME İÇİN • Kayısı marmelatı • Çikolata • Pudra şekeri Unun ortası açılıp bütün malzemeler koyulur ve yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurlar orta ateşte yağın içine atılır ![]() ![]() Yağın içinden çıkanlan berlinerler soguduktan sonra içlerine ucunda küçük duy bulunan sıkma torbası ile marmelat şırınga edilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|