Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böğürtlenli, milföy, pasta

Böğürtlenli Milföy Pasta

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Böğürtlenli Milföy Pasta



5 su bardağı süt
1 paket vanilya
4 kaşık un
yarım su bardağı şeker

Hazırlanışı

Milföy hamurlarını yağlı kağıdın üzerine koyarak 170 derecede ısıtılmış fırına sürün Üzerleri çok kızarmasın ama katları açılana kadar pişirin Bir yandan da kremayı hazırlayın Vanilya hariç tüm malzemeyi bir tencere karıştırarak pişirin Ocaktan almadan önce vanilyayı da ilave edin

Resimde ki gibi bir kat krema ve böğürtlen bir kat milföy hamuru koyarak pastanızı oluşturun

Not: 2 katlı yaparsanız yerken daha kolay olur Dilerseniz hamurları fırına sürmeden önce iki parçaya kesin, böylece daha minik porsiyonlar elde edersiniz

ALINTI




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.