![]() |
Menekşe Ve Çilekli Yoğurt Jölesi - Menekşe Ve Çilekli Yoğurt Jölesi Tarifi, Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Menekşe Ve Çilekli Yoğurt Jölesi - Menekşe Ve Çilekli Yoğurt Jölesi Tarifi, YapılışıMenekşe ve Çilekli Yoğurt Jölesi - Menekşe ve Çilekli Yoğurt Jölesi Tarifi, Yapılışı Malzemeler: 8 yaprak jelatin (şeffaf), 80 gr ![]() 1 yemek kaşığı vanilyalı şeker, 500 gr ![]() 250 gr ![]() 100 gr ![]() 200 gr ![]() ![]() Tarifi: Jelatini soğuk suya bastırın ![]() ![]() ![]() Jelatini ellerinizin arasında iyice sıkın, paketteki tarife göre eritin ve yoğurda karıştırın ![]() Kremayı çırpın, menekşelerin yarısını doğrayın ve krem şanti ile birlikte yoğurda katın ![]() ![]() Çilekleri yıkayın, yarısını mikserde püre haline getirin, öbür yarısını ortadan kesin ![]() Kalıpları dolaptan çıkarın, tatlı tabaklarına ters çevirin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|