![]() |
Sütlü Kadayıf Tatlısı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Kadayıf Tatlısı Tarifi YapılışıSütlü Kadayıf Tatlısı tarifi - Sütlü Kadayıf Tatlısı nasıl yapılır Malzemeler: 200 gr fırınlanmış kadayıf (hazır kullanabilirsiniz ya da kendiniz fırınlayabilirsiniz) her dilim başına 1 top dondurma Şerbeti için: 2,5 su bardağı toz şeker 3 su bardağı süt 1 yemek kaşığı tereyağı Yapılışı: Sütlü Şerbet Yapılışı: Şeker ve sütü tencereye alın, orta ateşte şeker eriyene kadar karıştırarak kaynatın ![]() ![]() ![]() Tatlının Yapılışı: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|