![]() |
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi YapılışıPudingli Tavuk Göğsü Tarifi - Pudingli Tavuk Göğsü Yapılışı - Pişirme Talimatları - Pudingli Tavuk Göğsü Hazırlanışı ![]() Malzemeler: * 1 litre süt * 1 su bardağı un * 1 su bardağı toz şeker * 1-2 yemek kaşığı nişasta * 1-2 yemek kaşığı tereyağı * Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı * 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş) * 1/2 paket kakaolu puding * 2 su bardağı süt * 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş) Hazırlanması: * Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın ![]() * Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın ![]() ![]() ![]() * Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin ![]() ![]() * Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün ![]() * Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin ![]() ![]() * Dövülmüş fındıkla süsleyin ![]() |
![]() |
![]() |
|