![]() |
Armutlu Milföy Tatlısı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armutlu Milföy Tatlısı Tarifi YapılışıArmutlu Milföy Tatlısı Tarifi - Armutlu Milföy Tatlısının Yapılışı - Armutlu Milföy Tatlısı Nasıl Yapılır Malzemeler: 4 yaprak milföy hamuru (dondurulmuş) 80 gr ![]() Tarçın 4 adet armut 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 1 adet yumurta Yapılışı: Milföy hamurlarını yan yana dizip çözülmeye bırakın ![]() ![]() ![]() Reçeli, bıçak ucu ile aldığınız tarçın ve limon kabuğu rendesi ile karıştırın ![]() ![]() Yarım armutların ortalarına bir miktar reçel koyup yanları birbirlerinin üzerilerine kapatın ve hamurların ortalarına oturtun ![]() Yumurtanın sarısı ile beyazını ayırın ![]() ![]() Hamura sardığınız armutları soğuk su ile çalkaladığınız fırın tepsisine yerleştirin ![]() ![]() Pişirme: 220° sıcaklıktaki fırının alttan 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|