Nazlı Aş Tatlısı Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazlı Aş Tatlısı Tarifi YapılışıNazlı Aş Tatlısı Tarifi - Nazlı Aş Tatlısı Nasıl Yapılır - Nazlı Aş Tatlısı Malzemeleri Malzemeler - 1 Çay bardağı Ceviz - 15 ( 3/2 ) Su bardağı Pirinç - 5 Su bardağı Su - 1 Su bardağı Toz Şeker Üzeri İçin - Kararında Tarçın Hazırlanışı Pirinçleri yıkayıp 5 su bardağı suda, orta ateşte iyice yumuşayıncaya kadar pişirin Toz şekeri ekleyin Şeker eriyip pirinçler şeffaflaşınca, servis kâselerine boşaltın Buzdolabında 2 saat soğutun, ceviz ve tarçın serperek servis yapın |
|