![]() |
Sütlü Ve Cevizli Tel Kadayıf Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Ve Cevizli Tel Kadayıf Tarifi YapılışıSütlü ve Cevizli Tel Kadayıf Tarifi - Sütlü ve Cevizli Tel Kadayıf Nasıl Yapılır - Sütlü ve Cevizli Tel Kadayıf Malzemeleri Malzeme Listesi Yarım Kilogram Tel Kadayıf 50 Gram Tereyağı 100 Gram Margarin 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Kase Ceviz (İrice Dövülmüş) 2 Su Bardağı Süt (Soğuk) Şerbeti İçin 4 Su Bardağı Şeker 4 Su Bardağı Su Sütlü ve Cevizli Tel Kadayıf Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() Not: Dilerseniz kadayıfın orta kısımlarına cevizle birlikte birer dilim kadar dil peyniri de koyabilirsiniz ama peynirin erimiş halde servis edilmesi gerektiği için mutlaka sıcak servis yapmalısınız ![]() ![]() Sütlü kadayıfın şerbetini hazırlarken içine sütü kesmemesi için limon eklemeyin ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|