![]() |
Gül Böreği Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Böreği Tarifi YapılışıGül Böreği Tarifi Gül Böreği Yapılışı Gül Böreği Gül Böreği Tarifi (8 kişilik) Hazırlama Süresi : 30 dakika / Pişirme Süresi : 25 dakika Gerekli Malzemeler; - 4 yufka - 2 yumurta - 1 su bardağı süt - 35 gr tereyağı İç Malzeme için; - 3 kabak - 1 soğan - 1 yumurta - 5-6 dal dereotu - 1 çay kaşığı karabiber - 100 gr beyaz peynir - 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı - 1 çay kaşığı tuz Üzeri için; - 1 yemek kaşığı haşhaş tohumu - 1 yumurta sarısı Tarifi; Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|