Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
düdüklüde, etli, fasulye, güveci, tarifi, yapılışı

Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi Yapılışı



Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi - Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Nasıl Yapılır - Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Malzemeleri






Malzemeler :
500 gr kuzu eti
700 gr taze fasulye
3 soğan
5 diş sarımsak
3 küçük patates
1 çorba k domates salçası
1 tatlı k biber salçası
Zeytinyağı
Tuz
Su

Hazirlanisi :
3 adet soğanı ve 5 diş sarımsağı ve 3 patatesi iri olarak kesin Tencereye 500 gr kuzu etini alınÜzerine sarımsakları, soğanları ve patatesleri ilave edip üzerine tuz zeytinyağı ilave edin
Suyun içine domates salçası ve biber salçasını eritin Tencereye salçalı suyu ilave edip pişirin

Afiye Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.