![]() |
Zeytinyağlı Sebze Dürüm Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Sebze Dürüm Tarifi YapılışıZeytinyağlı Sebze Dürüm Tarifi - Zeytinyağlı Sebze Dürüm Hazırlanışı - Zeytinyağlı Sebze Dürüm Malzemeleri ![]() Malzemeler: * 1 adet pırasa * Yarım lahana * 2 adet havuç * 1 kutu konserve mısır * 500 gr kıyma (dana-kuzu karışık) * 3 çorba kaşığı zeytinyağı * 100 ml et suyu * Tuz ve Karabiber * Pul biber * 4 adet yufka * 200 gram süt kreması * 100 gram rendelenmiş taze kaşar * 1 adet salatalık * 300 gram yoğurt * 1 limonun suyu Hazırlanması: * Sebzeleri bol su ile iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Tavada zeytinyağını kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Fırını önceden ayarlayıp 225 dereceye ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() * Süt kremasını yufka dairelerine sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Salatalığı yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|