Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, labneli, tarifi, yapılışı

Labneli Enginar Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Labneli Enginar Tarifi Yapılışı



Labneli Enginar Tarifi - Labneli Enginar Yapılışı - Labneli Enginar Nasıl Yapılır - Labneli Enginar Malzemeleri



125 gr rokfor peynir
Aldığı kadar muskat rendesi
1 adet limon
Aldığı kadar tuz
Aldığı kadar karabiber
6 adet enginar
5 yemek kaşığı labne peyniri
3 yemek kaşığı krema

Enginarları soyun ve sadece göbeklerini ayırın (enginarın tüylü kısımlarını ise pişirdikten sonra rahatça ayıklayabilrisiniz) Enginarların kararmaması için üzerine biraz limon suyu gezdirin Sonra bunların tuzlu ve limonlu kaynar suda pişirin Pişirme işlemi sırasında, bir bıçak yardımı ile enginarların dağılmayacak dereceden sıkı oldukları zamanpişmiş demektir Sonra enginarları süzün ve soğumaya bırakın Rokfor peynirini ezin ve buna labne ile kremayı karıştırın Hepsini birlikte çırpın, tuzunu biberini ekleyin Bir tutam muskat koyun Rokforlu karışımı enginarların içine doldurup servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.