![]() |
Tokat Kebabi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tokat Kebabi Tarifi YapılışıTokat kebabi Tarifi-Tokat kebabi Yapılışı-Tokat kebabi Malzemeleri-Tokat kebabi TOKAT KEBABI Patlıcan, et, domates, biber, sarmısak, patetesin muhteşem bileşimi ![]() ![]() Biraz da tarifinden bahsedelim ![]() Tokat Kebabı, Taze kuzu eti, tereyağı, patlıcan, domates, yeşil biber, patates, soğan, sarımsak ve özel pişirilmiş kebap pidesi kullanılarak yapılan Tokat yöresine ait enfes bir yemektir ![]() ![]() Küçük parçalar halinde kesilen etler baharat, biber ve soğanla terbiye edildikten sonra hafif yağlanmış şişlere takılmak üzere bekletilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kebap ocağının ortasında bulunan yatay demire şişler asılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|