![]() |
Buğu Kebap Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğu Kebap Tarifi YapılışıBuğu Kebabı Tarifi - Buğu Kebabı Nasıl Yapılır - Buğu Kebabı Malzemeleri Malzemeler - 3 Avuç Arpacık Soğan - 2 Adet Defne Yaprağı - 1 Adet Domates - 1 Çay kaşığı Kekik - 1 Kg Kuşbaşı Koyun Eti - 4 Diş Sarımsak - 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ - Kararında Karabiber, Tuz Hazırlanışı Düdüklü tencereye et, yağ, doğranmış soğan, sarımsak, rendelenmiş domates, kekik, defne yaprağı, tuz, karabiber konup karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|