![]() |
İzgara Kabak Garnitürlü Tavuk Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Kabak Garnitürlü Tavuk SoteIZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE Malzemeler ; 4 kişi için 2-3 tane kabak, 1 tane kemiklerinden ayrılmış ve kuşbaşı doğranmış göğüs tavuk eti, 1 domates, 2 tane sivribiber, 1 diş sarmısak 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, kekik ve pul biber Yapılışı; Kabakları bıçakla hafifçe kazıyıp yıkayın, suları süzüldükten sonra halka halka 2-3 mm kalınlığında doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta kuşbaşı doğranmış tavukları içinde iki kaşık zeytinyağını ve incecik sarmısakları kızdırdığınız yanmaz tencereye atın, karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|