![]() |
Havuçlu Biftek Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuçlu Biftek Tarifi Yapılışıbiftek tarifi - biftek havuçlu - biftek nasıl pişirilir Malzemeler 6 kalın biftek 100 gr ![]() 4 baş soğan 1/2 kg ![]() 2 çorba kaşığı domates salçası 50 gr ![]() 1 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı sıvıyağ karabiber tuz Tarifi Jambonları ince uzun şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Düdüklü tencerede sıvıyağı 30 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etler pişerken, kalan tereyağını un ile karıştırıp kremsi bir hale getirin ![]() ![]() İçinden etleri çıkarıp bir tabağa alın ![]() ![]() ![]() Düdüklü tencereniz yoksa etleri normal tencerede yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|