Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
budu, defneli, fasulye, kuzu, püresi, tarifi

Defneli Fasulye Püresi Ve Kuzu Budu Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Defneli Fasulye Püresi Ve Kuzu Budu Tarifi



Defneli Fasulye Püresi Ve Kuzu Budu Tarifi

Malzeme:
1 adet kuzu budu
3 adet soğan
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
2 çorba kaşığı su
2 adet defne yaprağı
Tuz, tane karabiber

Püre için :
200 gram Bizim Mutfak Kuru Fasulye
2 adet defne yaprağı
1 tablet Bizim Mutfak Et Bulyon
Tuz, karabiber

Kuzu budunu baharatlayıp bir fırın kabına alın Soğanları soyup bütün olarak kaba ekleyin Zeytinyağı, defneyaprağı ve suyu ilave edip fırın kabının üzerini alüminyum folyo ile kaplayın Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 5-6 saat pişirin Defneli fasulye püresi için fasulyeyi bir gece önceden ıslatın Fasulyeleri defneyapraklarıyla birlikte tencereye alın Üzerini geçecek kadar su ilave edin ve fasulyeler eriyene kadar haşlayın Blenderde püre haline getirin Püre haline getirirken içine biraz kendi suyundan biraz da et suyu ilave ederek kıvam almasını sağlayın Baharatları son olarak ilave edin Kuzu budu pişince fazla yağlarını ve zarlarını ayıklayarak defneli fasulye püresi ile birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.