![]() |
Taze Kayısılı Hindi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Kayısılı Hindi Tarifi YapılışıTaze Kayısılı Hindi Tarifi - Taze Kayısılı Hindi Yapılışı - Taze Kayısılı Hindi Nasıl Yapılır - Taze Kayısılı Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan (ince kıyılmış) 1 tatlı kaşığı köri 2 çorba kaşığı un 450 ml piliç suyu 1 adet büyük boy portakal (suyu sıkılmış) 8 adet kayısı (sert, 2`ye kesilmiş, çekirdekleri çıkarılmış) Zeytinyağını ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() Karıştırmaya devam ederek soğanları ekleyip, orta ateşte, soğanlar yumuşayıncaya kadar, birkaç dak ![]() ![]() Köri ve unu serpip, iyice karıştırın ![]() ![]() Karıştırmaya ara vermeden ve orta ateşte, kaynama noktasına kadar ısıtıp, bir fırın kabına alın ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200°C fırında, 35-40 dak ![]() ![]() Arzu ederseniz bademli veya sade pilav ile birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|