Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuzu, nane, rezeneli, tarifi, yapılışı

Nane Ve Rezeneli Kuzu Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nane Ve Rezeneli Kuzu Tarifi Yapılışı



Nane ve Rezeneli Kuzu Tarifi - Nane ve Rezeneli Kuzu Yapılışı - Kuzu Yemeği Nasıl Yapılır - Pişirme Talimatları



Malzemeler
500 gr kuşbaşı doğranmış kuzu kol
200 gr rezene
1 adet soğan
1 adet limonun suyu
12 bardak et suyu
1 bardak su
14 kutu krema
5 dal nane
Tuz ve karabiber

Hazırlanışı:
Rezene ve naneyi incecik kıyın Soğanı soyup küp küp doğrayın Kuzu etini NutriCook tenceresine koyun Rezene, soğan, nane, et suyu ve suyu ekleyip tuz, biber ile tatlandırın NutriCook’un kapağını kapatın
Akıllı kontrol saatini 7 dakikaya ayarlayın 3 programı seçin Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın Etlere krema ve limon suyunu ekleyip karıştırın Yanında buharda haşlanmış sebzelerle servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.