Fırında Bezelyeli Tavuk Baget Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Bezelyeli Tavuk Baget Tarifi YapılışıFırında Bezelyeli Tavuk Baget Tarifi - Fırında Bezelyeli Tavuk Bagetin Hazırlanması - Fırında Bezelyeli Tavuk Bagetin Yapılışı Malzemeler: 8 adet tavuk baget 400gr kadar bezelye 3 dolu yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı su tuz, karabiber, kırmızı tozbiber istediğe göre baharat çeşitleri Yapılışı: 1 Tavukları yıkayıp fırın kabına aralıklı olarak yerleştirin 2 Salçayı su ile karıştırıp açın Tuz ve baharatları ekleyip tepsideki tavukların üstlerine kaşıkla gezdirin 3 Bezelyeleride tepsiye yerleştirdikten sonra 200C dereceli fırında tavuklar kızarıp içleri pişinceye kadar pişirin |
|